Ελληνίδες Streamers : Όμορφες αλλά με skills !


Στην κοινότητα των gamers streamaro απλά σημαίνει.. παίζω ένα δημοφιλή video game και το μοιράζομαι με άλλους παίχτες και μη.


 Παρακολουθώντας το ανάλογο παιχνίδι οι συμμετέχοντες μπορούν να μαθαίνουν,ανταλλάσσουν απόψεις , επικοινωνούν για το παιχνίδι που τους ενδιαφέρει , βλέποντας ταυτόχρονα από μια webcam τον παίχτη. 

Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό φυσικά έχει ο παίχτης που streamarei και παίζει το παιχνίδι. Πολύ συχνά λοιπόν εκτός από τους άντρες που παίζουν από quake και warcarft μέχρι minecraft και fifa συναντάμε τελευταία και πολλές γυναίκες ειδικά στο παιχνίδι league of legends που είναι πολύ δημοφιλές στο "ασθενές φύλο" που μόνο ασθενές δεν είναι.. Είναι σχεδόν σίγουρο πως αν τις προκαλέσετε αντίπαλοι όχι μόνο θα χάσετε αλλά θα τα χάσετε γενικά με τις ικανότητες τους ! 

 Παρακάτω θα δείτε τις πανέμορφες κοπέλες που δίνουν καθημερινή μάχη σε ένα γοητευτικό εικονικό κόσμο , διασκεδάζοντας , μαθαίνοντας ή και ακόμη μαζεύοντας χρήματα για εκείνους που το έχουν ανάγκη . Τέλος ο TrelosPlanitis κατάφερε και πήρε μια αποκλειστική συνέντευξη απο την αγαπημένη μας Αire8uele ! - 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου